dissabte, 10 de maig del 2008

Asseguda del 8 de maig a la porta de la Facultat de Psicologia i entrada al Rectorat

Aquestes són fotos de l'asseguda a la porta de Psicologia el dia 8 de maig, on celebrarem una missa-réquiem per a la Universitat Pública, penjarem frases del maig francès i col·locarem un cartell de "Se vende". La asseguda va ser a les dotze del matí i es varen repartir rectificats de defunció de la Universitat Pública a tota la gent.


Desprès de fer un minut de silenci pel mort, explicar les funcions de l'assemblea i anunciar les pròximes assegudes, eixirem en processió cap a l'edifici del Rectorat amb el mort i la seua esquela.


Amb els crits de "No a Bolonya, sí a la Universitat Pública", "No a Emilio Botín, sí als estudiants", "No al rector, sí als estudiants", "Fuera los bancos de la Universidad" i "Tenemos una pregunta para usted, ¿porqué hay bancos en la Universidad?" arribarem a a la porta del Rectorat i entrarem dins per a continuar amb les nostres preguntes per al rector.


Allí dins, les treballadores i els treballadors de l'edifici eixiren a escoltar-nos sense fer res i nosaltres pujarem cap al primer pis, camí del despatx del rector. Una vegada dalt, eixiren vicerectors per a parlar amb nosaltres i ens digueren que el rector estava a Madrid, reunit amb la CRUE i Emilio Botín així que discutirem amb ells i els donarem un full amb els nostres noms per a concertar una xerrada amb el rector. Cap a les dos del migdia abandonarem l'edifici.


Cal dir que tot això es va desenvolupar sense presència policial i sense incidents.


Fotografies: Laura Gómez Estrada